Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



UkraineNeuroGlobal


UkraineNeuroGlobal

Международный неврологический журнал №6 (100), 2018

Вернуться к номеру

Дорогі колеги-неврологи!

Даний, шостий, номер «Міжнародного неврологічного журналу» за 2018 рік — 100-й числом із моменту заснування видання у 2004 році!
Перш за все вітаю весь колектив редакції «Міжнародного неврологічного журналу» й окремо кожного співробітника!
Щиро вітаю всіх членів редакційної колегії видання й дякую за активну участь і підтримку. Кожен із вас зробив певний внесок в отримання високого рейтингу журналу!
Саме завдяки цьому нам вдалося увійти в багато наукометричних міжнародних баз, що й стало основою для авторитетного видання.
Але спочивати на лаврах зарано. У 2019 році нам буде 15 років. І хотілося б і цю дату зустріти гідно! У зв’язку з цим звертаюся до кожного співробітника науково-педагогічних установ (де виконуються докторські і кандидатські дисертації) з проханням направляти статті й фрагменти повідомлень про результати виконуваних науково-дослідних робіт.
Особливо я хочу звернутися до кожного члена редакційної колегії «Міжнародного неврологічного журналу» (як до українських, так і до зарубіжних колег) із проханням підтримати наш рейтинг і направляти в «Міжнародний неврологічний журнал» підсумки оригінальних досліджень, закінчених науково-дослідних робіт, статті, огляди, описи окремих складнодіагностованих випадків захворювань нервової системи, відгуки й рецензії на монографії й книги, статті про особливості захворювань нервової системи в різних регіонах України. Редакція готова надати сторінки журналу для матеріалів про труднощі, з якими стикаються дитячі й дорослі неврологи при лікуванні багатоликої патології нервової системи в дітей і дорослих. Журнал чекає від вас статті про діяльність різних центрів реабілітації дітей із захворюваннями нервової системи, а також статті від співробітників обласних лікарень і центрів реабілітації для дорослих.
Як бачите, у нас багато пропозицій, але всі вони мотивовані одним бажанням — допомогти дітям і дорослим із захворюваннями нервової системи швидко і кваліфіковано!
Сподіваюся на підтримку не тільки членів редакційної колегії «Міжнародного неврологічного журналу», але й кожного дитячого та дорослого невролога, адже на вас і тримається вітчизняна неврологія!
Головний редактор «Міжнародного неврологічного журналу»,
заслужений діяч науки і техніки України,
лауреат Державної премії України,
академік АНВШ України,
д.м.н., проф. Станіслав Євтушенко


Вернуться к номеру