Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



UkraineNeuroGlobal


UkraineNeuroGlobal

Международный неврологический журнал Том 16, №1, 2020

Вернуться к номеру

Візит президента Kozyavkin Medical Group професора Володимира Козявкіна в Малайзію

На запрошення міністерства охорони здоров’я Малайзії 16–19 грудня 2019 року відбувся візит президента Kozyavkin Medical Group професора Володимира Козявкіна в Малайзію. У візиті також брали участь заступник директора Міжнародної реабілітаційної клініки Козявкіна, заступник генерального директора лікар-терапевт Яніна Козявкіна та заступник директора з медичних питань клініки лікар-невролог Михайло Гордієвич. Українську делегацію супроводжував надзвичайний і повноважний посол України в Малайзії Олександр Нечитайло.
У перший день візиту, 17 грудня, відбулась зустріч у міністерстві охорони здоров’я з головним помічником директора відділу медичного розвитку доктором Назміром Наджибуддіном (Dr Nazmir Najibuddin), а також передовими реабілітологами, фізіотерапевтами та іншими медичними фахівцями міністерства. Було презентовано основні особливості методу, статистичні дані, клінічні випадки. Великий інтерес був виявлений до навчальної і наукової діяльності клініки.
18 грудня українська делегація відвідала найбільший на території Малайзії реабілітаційний центр Hospital Rehabilitasi Cheras, де під час візиту українська сторона мала можливість ознайомитись з організацією процесу реабілітації, поспілкуватись із пацієнтами й почути їх враження від лікування. Плідною і цікавою була зустріч із президентом і президією малайзійської асоціації лікарів, що налічує понад тисячу членів і має історію в 55 років. Після проведення презентації відбулась предметна дискусія щодо можливості поширення методу проф. Козявкіна в цьому регіоні. Приємно було відзначити, що деякі лікарі знали про метод і його позитивний вплив на якість життя хворих з органічними ураженнями центральної нервової системи.
Щиро дякуємо малайзійській стороні за гостинність і сподіваємось, що цей візит стане основою встановлення довгострокових і плідних партнерських відносин, а реабілітація за методом професора Козявкіна стане доступнішою і ближчою для пацієнтів із цієї країни. Також хочемо висловити подяку надзвичайному і повноважному послу України в Малайзії Олександру Нечитайлу за підтримку й сприяння в організації візиту!


Вернуться к номеру